<edellinen seuraava>
POISTOT (HO 19.11.2015)


Etusivu
Etusivu2osa

Suuri maaryöstö. Sipoo. Vanhasen valinnat ja Mannisen manipuloinnit paljastumassa! Rakentamisbisneksen läheisyys tuo turvallisuutta! Toista sataa otsikkoa ja katkelmia kirjoituksista. Lue!

Bisquit. Masennushan siitä seuraa. Toki siitäkin voi saada aineistoa kuusipäiväisiin lehtiin. Eikä edes mitään vanhan jauhamista tyyliin "puhun niin totta kuin osaan", vaan tuoretta näkökulmaa "olen niin masentunut kuin jaksan." Bisquit. Seppo Ahti. Mediasuksikkuutta. Ilta-Sanomat tiistaina 2006-10-03.

Pääkirjoitus. Suomi 2006. "Tulen hulluksi. Mihin tämä johtaa. Mitä saatte tästä?"

>

. "Onko lumppuja, luita tai pulloja? Pannaanpa tuulemaan. Tarjotaanko 76? Tarjotaanko 1776? Mietittekö, mitä teen täällä. Tulin hakemaan poikaani. Hyvästelin molemmat. Missä poikani muuten on? Neiti, voitteko nousta, että näen poikani. - Teet siis läksyjä koulussa. - Hei ukko! Oppilaat haluaisivat varmaan kuulla suunnitelmistanne. Sanoitte sen jo. Täällä vain puhutaan. Tulen hulluksi. Mihin tämä johtaa. Mitä saatte tästä? Pysähtykää ja näyttäkää avioliittolupanne.

Rehtori Wagstaff, nyt kun olette astunut kenkiini . Johtokunnalla on teille muutamia ehdotuksia. Ei suunnitelmat mua kiinnosta, eivät yhtään innosta. Vaikka kuka ehdottaisikaan olen vastaan. En kelpo ehdotustakaan mä suostu huutelemaan. Ei muutoksetkaan tässä auta lainkaan - olen vastaan! Minä vastustan, periaatteesta mä vastustan. Hän vastustaa. Hän näyttää vastustavan vaan. Jo ennen pojan syntymää pääs ilmaan mulla huuto tää. .
Pääkirjoitus. Suomi 2006. "Tulen hulluksi. Mihin tämä johtaa. Mitä saatte tästä?" Pertti Manninen. Nettisanomat keskiviikko 2006-10-04.

Alkupuolen repliikkejä, joku välistä pois jääden, elokuvasta Hevosen sulat. USA 1932. Groucho Marx rehtorina esittelee ohjelmansa lukukauden avajaisissa. TV1000 Classic keskiviikkona 2006-10-04. Kuvasarja tulossa!

Lue myös!
Marx jää, RAUTIO LÄHTEE. Lue!
Alkuperäinen sivu:  Nettisanomat 2004-01-08

Pääkirjoitus. SanomaWSOY:n Jokerien uusin palkkalainen kuvassa:Iltalehti maanantai 2006-10-02. "Vuonna 2004 Nick Kypreos makasi tajuttomana verilammikossaan taustalla näkyvän 
Ryan VandenBusschen käsittelyn jäljiltä. Kypreos sai vakavan aivovamman ja joutui lopettanaan uransa."

Ilta-Sanomat keskiviikko 2006-10-04. "Eilisen Jokerit-HIFK-ottelun toisella peliminuutilla nähtiin tappelu, josta koko kaupungin kiekkoväki oli jo viikon ajan kohissut. Jokerien Ryan VandenBussche ja HIFK:n Pasi Nielikäinen pudottivat yksissä tuumin hanskansa ja kypäränsä ja ottivat toisistaan mittaa. "

Pääkirjoitus. Suomi 2006. "Tulen hulluksi. Mihin tämä johtaa. Mitä saatte tästä?" Pertti Manninen. Nettisanomat keskiviikko 2006-10-04.

Lue myös!
Harry Harkimo polttaa suruttomasti Suomen rikkaimman miehen Aatos Erkon rahoja?  
"Jokerien tappioputki jatkuu jo viidettä vuotta."  Nettisanomat 2005-01-13

Lue myös!
Sotakirveet esiin. Ilta-Sanomat 16.01.2003. Ilkka Ala-Kivimäki. Tuomas Nyholm.
"Tästä tilanteesta puhutaan vielä pitkään. HIFK:n paras hyökkääjä Tuomo Ruutu jään pinnassa loukattuaan polvensa Toni Sihvosen taklauksesta. Ruutu ei palaa kaukaloon enää tällä kaudella." Nettisanomat  2003-01-16

Lue myös!
Polveen potkimista Hartwall-areenalla.
Liigan puheenjohtaja Jokeri-pomo Harry Harkimo: "Se on tän päivän jääkiekkoa".
MTV3 16.01.2003 klo 17.15 Lööpin takana-ohjelmassa.
Nettisanomat  2003-01-16


Lue myös!
Hakkaamista Harkimon Hartwall-areenalla ja muuallakinNettisanomat 1999-11-25

 

Ilmoita ilmaiseksi- iIlmoitusssivulle!Man with a Cut-Out Shadownettisanomat

Vastaava päätoimittaja
Pertti Manninen.

nettisanomat@
hotmail.com
 
Suuri maaryöstö. Sipoo. Vanhasen valinnat ja Mannisen manipuloinnit paljastumassa! Rakentamisbisneksen läheisyys tuo turvallisuutta! Toista sataa otsikkoa ja katkelmia kirjoituksista. Lue!

 
Kotimaan viikolta. Yle 24 Uutiset online  Kotimaa
Keskiviikko 18.10.2006
Hallitus vetoaa Finnairin kiistan osapuoliin
Munasolun luovuttajista tulossa pula?
Vanhanen puolustaa Putinin kutsua
Kirkkopalosta epäillyn vangitseminen ratkeaa tänään
Suomen ja Ruotsin joukot harjoittelevat Saaristomerellä
Reilu viidennes kunnista aikeissa nostaa tuloveroaan
Lappeenrannan Huhtiniemestä löytyi vanha joukkohauta
Jaskarin ex-ystävätär peruu väitteitään parituksesta
Rikokset vähentyneet vuodentakaisesta
Poliisin toimintaa Asem-mielenosoituksissa tutkitaan
Kuluttajavirasto varoittaa pyramidihuijauksista
Puolueet: Työllisyys vaalien ykkösteemaksi
Perustieto tv-maksun maksamisesta julkinen
EK haluaa pidemmän työajan
Perjantai 20.10.2006
EU-maiden johtajat koolla Lahdessa
Finnairin lakon loppumisesta toiveita
Junaliikenne kulkee taas rantaradalla
Elektroniikkaromun pelätään aiheuttavan terveyshaittoja
Joustoturva puhutti sosiaalialan huipputapaamisessa Lahdessa
Lahden turvajärjestelyt sujuneet ongelmitta
Kolmannes suomalaisista pitää Venäjää uhkana

Kotimaan viikko. Yle 24 Uutiset online  Kotimaa
Maanantai 2006-10-09  EU tuomitsee jyrkästi ydinkokeen    Vaahtoranta: Ydinkoe jatkoa uhkailulinjalle    Palokuolemien uskotaan lisääntyvän    Sisärajatarkastukset käyttöön Lahden EU-kokouksen alla    Naiskiintiöt mahdollisia EU-komissioonkin    Tuomioja: Politkovskajan murhan tutkimusta seurataan    Seurakuntia yhdistetään ennätystahtiin    Laitevika katkaisi junaliikenteen Etelä-Suomessa    Suomelle kiitosta EU-puheenjohtajana    Lapsiperheet tuottavat eniten jätettä   Yle 24 Uutiset online  yle/ uutiset/ kotimaa
Tiistai 2006-10-10  Sisäministeriö huolissaan syrjäseutujen vanhuksista    Hätäkeskuslaitoksen johtaja vaihtumassa?    Vankien määrä kääntynyt laskuun    Kymmenet kunnat nostamassa veroja    Tulipaloissa kuolee yhä enemmän ihmisiä    Taloussanomat: Ruoan veroalea suositaan    Suomalaisia värvätään rahanpesijöiksi    Evankelis-luterilaisten seurakuntien talous petraantunut    Presidentti Halonen tuomitsee ydinkokeen    Vaahtoranta: Ydinkoe jatkoa uhkailulinjalle    MTK lisäisi maaseudun työpaikkoja ja bioenergiaa    Yhä useampi solmii avioehdon   Yle 24 Uutiset online  yle/ uutiset/ kotimaa
Keskiviikko 2006-10-11

Torstai 2006-10-12   Suomalaisturvaaja haavoittui omien luodeista?    Suomi korostaisi Intian roolia YK:ssa    Telia-Soneralla ulosmarssi kolmella paikkakunnalla    Suomalaiset suhtautuvat myönteisesti elinluovutukseen    Tarasti esittää muutoksia vaalipiirijakoon    Pohjois-Karjalan uraanipäätöksestä valitus    Suurimpien lehtien päätoimittajat mielivät Natoon    YLE selvittää ohjelmiensa laitonta käyttöä YouTubessa    Yle 24 Uutiset online  yle/ uutiset/ kotimaa

 
 Edellinen!
 
Nettisanomat torstai 2006-09-28.

 2006-09-27 keskiviikko klo 15.03.


World weekly. Guardian Unlimited  Word latest
Monday October 16 2006    US confirms N Korea nuclear blast   Air samples taken by US scientists confirm North Korea did conduct a small nuclear blast last week.       Sri Lanka condemns suicide blast   Truck bomb leaves at least 92 people dead and 150 injured.      US Iraq 'policy must change'   Top-level panel back by George Bush calls for radical rethink.      Barroso calls for EU to move beyond constitution debacle   EU chief tells European leaders constitution made a "hostage to fortune" by giving it such a grand name.   Guardian Unlimited   guardian/ wordlatest    
October 11: From Tehran to New York, the best images from around the world.   24 hours in pictures   More picture galleries
Tuesday October 17 2006   Israel 'using deadly new weapon'   Doctors in Gaza have reported previously unseen injuries from Israeli weapons that cause severe burning and deep internal wounds often resulting in amputations or death.       Fears of new N Korea test   Pyongyang could be preparing to conduct a second nuclear test, Japan and South Korea say.    Madonna baby arrives in UK   Media glare greets Malawian boy Madonna wants to adopt.    Guardian Unlimited   guardian/ wordlatest    October 17: From Florida City to rural China, the best images from around the world.   24 hours in pictures   More picture galleries
Tuesday October 17 2006
Israel 'using deadly new weapon'
Doctors in Gaza have reported previously unseen injuries from Israeli weapons that cause severe burning and deep internal wounds often resulting in amputations or death.
Special report: Israel & Middle East
Fears of new N Korea test
Pyongyang could be preparing to conduct a second nuclear test, Japan and South Korea say.
'Sanctions a declaration of war'
US confirms test was nuclear
Special report: N&S Korea
Madonna baby arrives in UK
Media glare greets Malawian boy Madonna wants to adopt.
Leader: Madonna and child
Guardian Unlimited Arts

The week in pictures
24 hours in pictures
October 17: From Florida City to rural China, the best images from around the world.
Wednesday October 18 2006   'Iraq cost Afghanistan progress'   Commander echoes criticism of Blair's foreign policy by head of army and says the invasion of Iraq prevented British forces from securing Afghanistan much sooner.      Fears grow of second nuclear test    Satellite images show increased site activity by North Korea.        Iran bans fast internet   Service providers told to restrict online speeds in a bid to curb western influence on younger generation.       Bush confidant prepares way for radical shift by US on Iraq   · Talks with Iran and Syria seen as way to end chaos   · Report leaked before crucial November polls     Guardian Unlimited   guardian/ wordlatest    October 17: From Florida City to rural China, the best images from around the world.   24 hours in pictures   More picture galleries
Wednesday October 18 2006   'Iraq cost Afghanistan progress'   Commander echoes criticism of Blair's foreign policy by head of army and says the invasion of Iraq prevented Britishforces from securing Afghanistanmuch sooner.      Fears grow of second nuclear test
Satellite images show increased site activity by North Korea.       
Iran bans fast internet   Service providers told to restrict online speeds in a bid to curb western influence on younger generation.      Bush confidant prepares way for radical shift by US on Iraq   · Talks with Iran and Syria seen as way to end chaos   · Report leaked before crucial November polls
Wednesday October 18 2006 
'Iraq cost Afghanistan progress'
Commander echoes criticism of Blair's foreign policy by head of army and says the invasion of Iraq prevented Britishforces from securing Afghanistanmuch sooner.
Special report: Afghanistan
Special report: the military
Fears grow of second nuclear test
Satellite images show increased site activity by North Korea.
World briefing: Simon Tisdall
Special report: N&S Korea
Iran bans fast internet
Service providers told to restrict online speeds in a bid to curb western influence on younger generation.
Special report: Iran
Bush confidant prepares way for radical shift by US on Iraq
· Talks with Iran and Syria seen as way to end chaos
· Report leaked before crucial November polls
Special report: United States
Special report: Iraq
Friday October 20 2006   We've lost the battle, US admits    George Bush concedes Iraq war may be at turning point as mounting death toll brings comparison with Vietnam.     Governator 2: will Arnie be back?   Schwarzenegger shuns Bush and looks set for second term.      Toil and trouble for Iran smokers   Hubble-bubble, or water pipe, set to disappear as Iranian government launches anti-smoking drive.     Brazil to call for global fund to save rainforests   · Link to aid for developing states 'a win-win situation'    · Amazon not for sale, ministers warn outsiders  
Friday October 20 2006 
We've lost the battle, US admits
George Bush concedes Iraq war may be at turning point as mounting death toll brings comparison with Vietnam.
'We will not stand rape'
Special report: Iraq
Governator 2: will Arnie be back?
Schwarzenegger shuns Bush and looks set for second term.
Republicans hit new poll low
Special report: United States
Toil and trouble for Iran smokers
Hubble-bubble, or water pipe, set to disappear as Iranian government launches anti-smoking drive.
Special report: Iran
Brazil to call for global fund to save rainforests
· Link to aid for developing states 'a win-win situation'
· Amazon not for sale, ministers warn outsiders
Special report: Brazil
The best images from around the world.  
October 18 | October 17 | October 16 | October 13 | October 12 | October 11 | October 10
 


World weekly. Guardian Unlimited  Word latest
Monday October 9 2006   N Korea claims first nuclear test   North Korea said today it had performed its first-ever nuclear weapons test, a move that prompted swift international condemnation.   Simon Tisdall's world briefing   Test unnerves Asian markets    Nuclear trial a test for UN   Special report: N&S Korea       Putin silent as critic is murdered   Protesters gather in central Moscow to express their anger at the assassination of the crusading journalist Anna Politkovskaya.   Leader: In praise of Politkovskaya   Obituary: Anna Politkovskaya   Special report: Russia       Musharraf faces fresh questions   Pakistan's role in the fight against the Taliban to come under new scrutiny.   Special report: Pakistan   Guardian Unlimited   guardian/ wordlatest   October 6: From Harvard to Hyderabad, the best images from around the world.   24 hours in pictures   More picture galleries
Tuesday October 10 2006   North Korea hails 'happy bomb'   UN condemns nuclear test blast.   World unites in condemnation   Punitive measures on the agenda   Leader: Provocation   Simon Tisdall's world briefing   Comment: Dan Plesch   Special report: N&S Korea        New Danish cartoons scandal   Video aired on state TV shows youth group mocking Muhammad.   Special report: cartoon protests        Texas teacher sacked over nudes   Complaints after child's exposure to 'nude' during museum trip.   Special report: United States   Guardian Unlimited   guardian/ wordlatest   October 9 2006: From Shangai to Istanbul, the best images from around the world.   24 hours in pictures   More picture galleries

Wednesday October 11 2006  '655,000 Iraqis killed since 2003'   The death toll among Iraqis as a result of the US-led invasion in March 2003 has now reached an estimated 655,000, according to a US study published in the Lancet medical journal.   Special report: Iraq       US pressure 'would mean war'   North Korea warns of new nuclear test unless US softens stance.   UN divided over nuclear sanctions   Test 'smaller than expected'   US Democrats seize on crisis   Comment is free: Simon Jenkins    Special report: N&S Korea       Congo children 'still at arms'   11,000 children in DR Congo still with armed groups, according to Amnesty International.   Special report: Congo       'Disgusting killing hurt Russia'   Vladimir Putin vows to catch killers as murdered journalist Anna Politkovskaya is laid to rest.   Comment is free: John Lloyd   World briefing: Simon Tisdall   Special report: Russia   Guardian Unlimited   guardian/ wordlatest   October 10 2006: The best images from around the world.   24 hours in pictures   More picture galleries

Thursday October 12 2006   One in 40 'killed since invasion'   US and UK reject journal's finding that Iraqi death toll has topped 650,000 since US-led invasion.   Aura of fear and death stalks Iraq   Comment: Richard Horton   Leader: Trials and errors   Special report: Iraq       Gaza sliding into civil war   Economic crisis worsens clashes between Hamas and Fatah.   Roadblocks up 40% in West Bank   Special report: Israel & Middle East       Plane hits New York tower block   New York Yankees baseball star is one of two killed in plane crash that raises spectre of second 9/11.   Special report: United States       Japan bans all trade with North Korea   Japan unilaterally imposes fresh sanctions as North Korea warns it would consider US pressure 'a declaration of war'.   Special report: Japan   Guardian Unlimited   guardian/ wordlatest   October 11: From Tehran to New York, the best images from around the world.   24 hours in pictures   More picture galleries

Friday October 13 2006 Army chief calls for UK to quit Iraq - General attacks government policy that has 'exacerbated' security risks. - General voices army's fears - Special report: Iraq - Nobel prize for Turkish liberal - Orhan Pamuk's prize given for politics, not novels, say critics. - Comment: Margaret Atwood - Leader: Pamuk's noble prize - Special report: Turkey - US population to pass 300m - Composition and culture of America changing dramatically. - Special report: United States - FO's human rights report omits attacks on Lebanon - Foreign Office warned omission of casualty figures from human rights report will 'play badly' with Muslims. - Special report: Lebanon - Guardian Unlimited   guardian/ wordlatest   October 11: From Tehran to New York, the best images from around the world.   24 hours in pictures   More picture galleries

 
Earlier!
 

TOIMITUS. Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen.    Yhteys: mailto:nettisanomat@hotmail.com   
Copyright nettisanomat.com 2006/549. Sivut: .2006-10-16, nettiin 2006-10-17, linkit 2006-10-19. 

nettisanomat 2006-10-17 - "Tänään kerätään allekirjoituksia". Pääministeri Matti Vanhanen.  - Allekirjoita vetoomus kunnanhallitukselle ja valtuustolle!  Hoitajia vanhusten huoltoon! Tukea omaishoitajille! Laukaan eläkeläisjärjestöt". Laukaa  perjantaina 2006-10-06.  Kuva: Pertti Manninen. Kuva.Pääkirjoitus. Pääministeri Matti Vanhanen, milloin lakkasitte lyömästä vaimoanne? "Onko pääministeri Matti Vanhanen  ..." - Verenpunainen syksy Suomessa ja maailmalla. Toimittaja tapetaan Venäjällä. Joka 40. irakilainen on kuollut vuoden 2003 hyökkäyksen jälkeen sodan jaloissa. Elämme veristä aikaa. - Anna Politkovskaja - Pohjois-Korea - Opintotuki mielenosoitus - Donne in carriera - Maanantai-illan ajankohtaisohjelmista: "... teknologin har till 100 % skapats i Demokratiska folkrepubliken Korea." FST5 klo 20. Lue!    Opiskelijoiden mielenosoitus Mannerheimintiellä Kiasman ja Sanomatalon edessä Eduskuntatalo määränpäänään. FST5 klo 20. Lue!    "Tunnettu pankkiiri Andrei Koslov oli murhattu vain kuukausia sitten ..." FST5 obs. klo 20.20. Lue!    "Donne in carriera Top 25 in Europa ..." Rai Uno, tg1 klo 21. Lue!   Pääkirjoitus. Suomi 2006. Paariavaltiosta varteenotettavien valtioiden joukkoon. Ydinaseiden purkaminen on aloitettava nyt kaikkialla, eikä vain hoettava Pohjois-Korean pahuutta. Israelista kukaan ei puhu mitään. Suomenkin hallituksen tekopyhyyteen on havahduttava. Lue! - Olli Saarela puolustaa Tanjaa: Heinäluoma on akkamainen jätkä  - Tanja Saarelan mies käy Heinäluoman kimppuun - Edustajatoverit piikittelevät. "Saarela luonnehtii kirjassaan Eero Heinäluomaa  - Iltalehti, ilta-sanomat - Bisquit Kuusipäiväiset lehdet  Mediasuksikkuutta Ilta-sanomat -  "Tulen hulluksi. Mihin tämä johtaa. Mitä saatte tästä?"  Croucho Marx. - Pääkirjoitus  Pertti Manninen -  Vittumaista politiikkaa - Tanja Saarela.  - Mulkkumaista politiikkaa - Matti Vanhanen. -  Pääkirjoitus.  Miljoonalla eurollako SanomaWSOY tukki IS:n ex-päätoimittajan Antti -Pekka Pietilän suun? Tietääkö Pietilä Irak-asiakirjojen lehtiinvuotajan ja ollaanko juttua uudelleen avaamassa?  -  Markkinointi&Mainonta -lehden päätoimittaja Seppo Määttänen "ei anna tuumaakaan periksi siitä, etteikö Pietilän eron taustalla olisi keskustapoliitikkoja." Suomenmaa haastattelee.  - Sauli Niinistö -  Suuri maaryöstö. Sipoo -Toista sataa otsikkoa ja katkelmaa kirjoituksista. -  etusivu maanantai 16.10.2006 - kuva - kuvat - pertti manninen - nettisanomatEtusivu
Etusivu2osa


Banneri " Haku - Nettisanomat 10v - Arsedel - Midnight Sun Restaurant" poistettu yläbannerin alapuolelta keskiviikkona 2011-09-07 koko vuodelta 2006. Katso 2006-01-01-sivulta. Arkisto: www.12.fi. Linkit tarkistettu, html-koodi kiillotettu 2011-09-18. Sivujen osittainen jako johtui aikoinaan vallinneista linjaongelmista. pm.
POISTOT HO 19.11.2015. LINKKI LISÄTTY KESKIVIIKKONA 23.12.2015.
Koko vuosi 2006: Linkit tarkistettu ja korjattu sunnuntaina 14.02.2016. Linkit 01.26.2016 ilmoittavat virheesta.
Sivuston poistot joulukuu 2015 - helmikuu 2016. Lisäksi torstaina 03.03.2016